Zoeken naar domein kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein kopen
 
Domein De" Paey."
Optioneel zijn nog 2 extra villas en een conciërgegebouw aan te kopen die grenzen aan het park totaal 3Ha extra. Domein De Paey. Waar: Kastelein te Turnhout. Bouwjaar: 1960 op fundamenten van 19e eeuws kasteel. 13 Ha, met optioneel mogelijk 3 Ha aan te kopen.
Domeinnaam registratie: goedkoop voor slechts 166, per maand.
Indien u genteresseerd bent een domein aan te kopen met extensie be, eu, com, net of org, controleer dan snel of uw gewenste naam nog vrij is. Vervolgens kunt u een aanvraag indienen die wij meteen in behandeling nemen. Wanneer de betaling voor de domeinregistratie is ontvangen wordt de definitieve registratie van uw domein vastgelegd.
Verkoop van militaire domeinen Belgian Defence.
Home INFORMATIE Verkopen Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. De verkoop van militaire domeinen is een bevoegdheid van het ministerie van Financiën. Daar is het in handen van het Comité tot aankoop van onroerende goederen.
Brussels Domeinnaam: nieuwe domein extensie.
De Brusselse gewestregering besloot hierop een aanvraag in te dienen voor brussels. Ondertussen is de aanvraag goedgekeurd en de begindatum werd vastgelegd op september 2014. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen dan hun eigen Brusselse domein kopen. Via ons kan u een brussels domeinnaam kopen.
Iedereen kan maandag een amsterdam-domein kopen AT5.
Bouw, Woon, Leef. Iedereen kan maandag een amsterdam-domein kopen. vrijdag 29 mei 2015 2148.: Particulieren en ondernemers die graag een domeinnaam willen die eindigt op amsterdam, kunnen er vanaf 1 juni eentje aanvragen. Op 27 maart werden de eerste honderd amsterdam-domeinen actief. Het ging in eerste instantie om honderd pioniers die als eerste een amsterdam-domein krijgen. Vanaf 1 juni kan iedereen een domeinnaam aanvragen, waarbij er voorrang is voor Amsterdamse bedrijven en inwoners. Vanaf 1 september is het internet-domein zonder beperking open, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Met de eigen domeinnaam gaat Amsterdam steden als Londen, New York, Berlijn én de provincie Friesland achterna. Een domein aanvragen kan via nic.amsterdam.nl.
Domeinnaam kopen Nú 1.00! Nú kopen, in 1 uur online.
Profiteer van onze kortingen als je meerdere domeinnamen registreert! Registreer je vijf of meer domeinnamen, dan ontvang je extra korting. Op basis van het aantal domeinnamen dat je bij ons onderbrengt, krijg je een vaste korting per factuur over je domeinnamen.
Domeinnaam kopen: tips en uitleg Hostnet.
Wil je een domeinnaam kopen, maar eerst meer informatie? Bekijk dan onze pagina over domeinnaam registreren. Hier lees je wat je met jouw domeinnaam kunt doen. Zo kun je je domein gratis doorsturen en een gratis miniwebsite maken voor jouw domein.
Een domeinnaam kopen.
Zodra u zich gaat verdiepen in het kopen van een domeinnaam, zult u er al snel achterkomen dat u moet kiezen uit een nl domein, een com domein of een eu domein. Kort door de bocht kan gesteld worden dat nl domein bedoeld is voor een Nederlandse website, een com domein voor een internationale website en een eu, domein voor een website die zich bevindt ergens in europa.

Contacteer ons