Op zoek naar domeinen kopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinen kopen
 
Domeinnaam Wikipedia.
Het aantal domeinnamen blijft stijgen: aan het einde van het eerste kwartaal van 2017 waren er ruim 311 miljoen domeinnamen actief. Het aantal nl-domeinnamen groeit sneller: op 8 augustus 2017 was het exacte aantal actieve nl-domeinnamen 5.757.818. Nevenstaande tabel toont de resultaten uit een onderzoek naar het aantal domeinen in enkele topleveldomeinen per maart 2013.
2017/021 Man koopt auto bij Domeinen zonder eerst veiling te bezoeken Nationale ombudsman.
Verzoekers aanbod om de verdere afhandeling van het dossier af te kopen voor een bedrag van 250 wees Domeinen af. Als onderdeel van de Rijksoverheid dient Domeinen uit te gaan van het gelijkheidsbeginsel. Dit betekent dat Domeinen iedereen gelijk dient te behandelen.
Domeinoverdracht Eenvoudig overzetten van je domeinnaam GoDaddy BE.
Je bent hier niet beperkt tot com domeinen. Kies uit een breed scala aan domeinnamen, in meerdere talen en met vele extensies. Waarom zou je maar één domein kopen? Bespaar tot wel 31% als je zes of meer com domeinen tegelijkertijd registreert of overbrengt.
Welkom bij Domeinen Roerende Zaken.
Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met de medewerkers van ons Klant Contact Centrum KCC, op werkdagen bereikbaar van 800: tot 1630: uur op nummer 088-152 4000 of stel uw vraag via roerendezaken@domeinen.org. Domeinen Roerende Zaken DRZ vertegenwoordigt de Staat als eigenaar van roerende zaken.
Domeinveiling Kopen en verkopen van onderscheidende domeinen GoDaddy.
Jaarlijks lidmaatschap is 4.99. Vanwege je lidmaatschap kun je gratis bieden op domeinen en domeinen kopen op GoDaddy Veilingen en domeinnamen te koop aanbieden. Er zijn geen koperskosten, maar er wordt wel een jaarlijks bedrag voor vernieuwing van de registratie op de oorspronkelijke vervaldatum van het domein toegevoegd aan de aankoopprijs van vervallen domeinen en voordelige domeinnamen.
Domeinen kopen doe je bij STRATO!
Met de introductie van deze domeinen, kun je allerlei nieuwe domeinen kopen zoals www.computer.tips, www.auto.rentals of boeken.club. Deze extensies bieden de unieke kans om je domeinnaam een extra beschrijvende functie te geven voor je product, branche of bedrijf. Je hebt dus veel meer mogelijkheden wanneer je een domeinnaam gaat verzinnen.
Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoDaddy BE. graphic/icon/abstract/chat-magenta-export-88px. graphic/icon/product/auction-blue-export-88px. graphic/icon/hands/hake-green-export-8
De domeineigenaar weet niet wie jij bent. Als wereldleider in domeinen, weten wij als geen ander wie de eigenaar van een domein is, en hoe ze te bereiken. Onze naam trekt de aandacht. Domeineigenaren zijn eerder geneigd te reageren op een verzoek van GoDaddy BE dan op dat van individuele kopers. Kies je naam. Gebruik het zoekveld op deze pagina om het gewenste domein in te voeren en voeg Domeinkoopservice toe aan je winkelwagen. Wij vragen je in een e-mail om je budget. Laat ons je budget weten. Wanneer we weten wat je voor het domein wilt betalen, zal je domeinmakelaar contact opnemen met de huidige eigenaar om te zien of hij of zij bereid is het te verkopen. Relax en laat ons het werk doen. Als de huidige eigenaar wil verkopen, zal je domeinmakelaar namens jou onderhandelen, met als doel je de naam voor de laagst mogelijke prijs te krijgen. Jouw vragen, onze antwoorden. Wat is Domeinkoopservice? Als je een domeinnaam wilt kopen die op dit moment door iemand anders is geregistreerd, kunnen wij helpen.
Domein Shop.
waterhaspel.nl is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer bekendheid te krijgen op. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 202 Prijs: 70.00. 1 2 3 4 5 6. Domein te koop aanbieden. Zelf adverteren op Domein-shop. Laatst toegevoegde domeinen. SSL voor WordPress.

Contacteer ons