Zoeken naar domein verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein verkoop
 
Welkom bij Domeinen Roerende Zaken.
Zoeken in de huidige catalogus Zoek. U bevindt zich hier: Home longtitle. Welkom bij Domeinen Roerende Zaken. Hier vindt u meer informatie over onze algemene voorwaarden. Verkoop overige goederen. Overige goederen die DRZ in verkoop aanbiedt, vindt u bij BVA-Auctions.
Domein Casablanca weer te koop Schilde Regio HLN.
Nadat de vennootschap achter de skipiste eind 2013 failliet werd verklaard, kocht buurtbewoner Johan De Bie de man achter speelgoedketen Fun en winkelcentrum Schilmart het domein. De verkoop werd in de zomer van 2016 afgerond. Minder dan twee jaar later zet De Bie de Casablanca-site opnieuw in de markt.
ruiterclub Domein Leiedal.
Wij zoeken samen met u het paard dat voldoet aan uw wensen en eisen. Indien het paard dat u zoekt niet op stal staat, helpen wij u graag in uw zoektocht. Voor verdere info kunt u altijd contact met ons opnemen.
WIJNDOMEIN ALDENEYCK.
WIJNWINKEL OP HET WIJNDOMEIN. Iedere zaterdag van 10.00-15.00 uur kan u als wijnliefhebber onze wijnen gratis proeven en/of kopen in de wijnwinkel op het Wijndomein in hartje Aldeneik. Het is altijd bijzonder om te ontdekken hoe onze wijnen tot stand komen én smaken.
Paters verkopen domein Verbrugghen Affligem Regio HLN.
Zij kunnen het onderhoud van het populaire kampdomein niet meer aan. De monniken doen voor de verkoop van het bekende bosdomein een beroep op het vastgoedkantoor De Ras uit Lede maar een exacte verkoopprijs heeft men hier nog niet bepaald. Het" is een gecompliceerd dossier want het domein ligt in een natuurgebied waar beperkte mogelijkheden gelden voor recreatie, zegt Jo Bessems van het immobiliënkantoor.
Agentschap voor Natuur en Bos.
In het gloednieuwe en door de VDAB erkende loopbaancentrum van het Agentschap voor Natuur en Bos doe je dat zij-aan-zij met een erkende natuurcoach, een ervaren loopbaanbegeleider die professioneel advies geeft bij fundamentele carrièrevragen. Ontdek onze erkende natuurcoachen op www.coachenindenatuur.be.
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort FaillissementsDossier.nl.
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken Ministerie van Financiën van 7 exclusieve autos, o.a: Audi Ferrari Jaguar Mercedes Benz Porsche. auto en voertuigen 40.
Afval Afvalzakken Kortrijk.
Klik hier voor een adressenlijst van handelaars die zakken aanbieden. Pas op, niet alle handelaars verkopen ook de groenafvalzakken. Deze zijn wel steeds te koop op het recuperatiepark gelegen te Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan en bij Beheer Openbaar Domein.

Contacteer ons