Resultaten voor verkoop domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinnaam
 
domeinnaam verkopen.
De enige uitzondering is dat de bedrijven qua product/ dienst niks met elkaar te maken hebben of geografisch ver uit elkaar zitten. Nee, zelfs als ik bijvoorbeeld de domeinnaam xyz.nl heb waar ik computerhardware op verkoop maar niet de handelsnaam xyz heb, dan nog hoef ik de domeinnaam niet af te staan als een directe concurrent de handelsnaam xyz vastlegt nadat ik de domeinnaam vastgelegd heb.
Geld verdienen met Domeinnamen.
Domeinnamen kopen is een unieke manier van geld verdienen in Nederland en Belgie. Ilonka Hoek een vooraanstaande Nederlandse internetmarketeer heeft een e-book geschreven hoe je precies te werk moet gaan in de domeinnamen verkoop. Wil jij ook op deze wijze geld verdienen, dan raad ik je zeker aan om het e book te lezen. Je kan zonder al te veel inspanningen er gemakkelijk 500 per maand mee verdienen. Vorig jaar heeft domeinnaam makelaar Sedo de zeer begeerlijke domeinnaam pizza.com verkocht voor het uitzinnige bedrag van 26, miljoen dollar.
Oplichting met verkoop van domeinnamen Creating4U. Oplichting met verkoop van domeinnamen Creating4U.
Oplichting met verkoop van domeinnamen. door Marcel Attinger 28 april 2016 Websites. De laatste tijd krijgen we regelmatig telefoontjes van klanten, die benaderd zijn door een bedrijf dat domeinnamen verkoopt. Deze bedrijven bellen op met de boodschap dat zij op het punt staan om het domein van onze klant met een andere extensie com, net, org, info etc. vast te leggen. Dit zouden zij doen in opdracht van een concurrent van onze klant. Maar gelukkig krijgt onze klant de mogelijkheid om de domeinnaam alsnog te registreren, voordat de concurrent er mee aan de haal gaat.
Domeinnaam speelgoed.be levert pak minder op dan gehoopt: ve. Knokke-Heist Het Nieuwsblad.
Een online veiling van een Belgische domeinnaam draaide gisteren op een sisser uit. De eigenaar van speelgoed.be hoopte op een slordige 20.000 euro, maar uiteindelijk werd niet meer dan 5.000 geboden. Het toont aan waar België op dit moment staat op het vlak van online verkoop. De domeinnaam speelgoed.be zou gisteravond geveild worden.
Een domeinnaam kiezen vanuit een SEO standpunt Fuseo.
Verkoop je voornamelijk producten en diensten in België, kies dan voor een be domeinnaam. Deze wordt automatisch aan België gelinkt. Een gewone TLD kan ook aan een regio gelinkt worden, maar dit vraagt extra stukjes code de hreflang tags. Probeer een keyword te implementeren. Enkele jaren geleden kon men eenvoudig een toppositie halen door een keyword in de domeinnaam te gebruiken.
hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies?
15-05-2017, 2326: 15. Bekijk Forum Berichten. 9 Lid sinds. Re: hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies? 1 / 2 1 2 Volgende Spring naar pagina: Ga. Tags voor dit bericht. nl, domein, domeinnaam, domeinnamen, verkoop. Bekijk tag cloud.
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
Uw Domeinnaam bij ons registreren Digistate.
Tevens adviseren wij over de te registreren extensies en kunnen wij ook bemiddelen in de aan en verkoop van een domeinnaam. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een gTLDgeneric Top-Level Domain te registreren. Denk hierbij aan auto, tickets of amsterdam.

Contacteer ons