Meer resultaten voor verkoop domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinnaam
 
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet. Combined Shape.
Waarde van een domeinnaam. Net als in de echte wereld, draait het in de virtuele wereld om bereikbaarheid. Een herkenbare domeinnaam is een effectieve manier om uw bedrijf of uw producten/diensten onder de aandacht te brengen van een wereldwijd publiek.
Mag je in België domeinnamen met verlies verkopen? ISPam.nl.
Het is moeilijk vol te houden dat een domeinnaam als goed kan worden beschouwd. Dus tenzij het een creatieve Belgische ondernemer lukt om domeinnamen in een doosje te leveren aan de klant, is de verkoop van een domeinnaam een dienst én niet de verkoop van een goed.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Bij een koop of verkoop van een domeinnaam is de wederpartij vaak een onbekende. Natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat, als u uw domein verkoopt, u het beloofde bedrag niet ontvangt of als een domein koopt, geen domeinnaam ontvangt.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Concreet gaat u, om een domeinnaam bij Combell te registreren, naar de rubriek domeinnaam registreren. U controleert eerst of de domeinnaam nog vrij is, door de gewenste domeinnaam in het zoekvak in te tikken, en op de knop Controleer te klikken.
Domeinnamen registreren en verkopen Financieel: Diversen.
Heb je een domeinnaam geregistreerd, dan wordt het tijd deze met winst te verkopen. Domeinnamen kan je te koop zetten op GoDaddy, Sedo enz. Je kan een domeinnaam voor verkoop eerst opwaarderen door.: een website te creëren die voor bezoekersverkeer zorgt en een hogere pagerank.
koop domeinnaam nl domein kopen domeinnaam verkopen welke prijs.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be. Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf. domeinnaam zonder hosting.
Summer School: Waarom moet ik mijn domeinnaam afstaan/.
Interessant artikel, maar helaas staat het antwoord op mijn vraag er niet bij. Ik heb een domeinnaam geregistreerd onder merk.nl. Dit is een wereldwijd merk dat bijvoorbeeld wel merk.com en merk.co.uk heeft vastgelegd. De producten die zij maken verkoop ik in mijn webshop.
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen De Tijd.
Geef zelf een reactie. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.

Contacteer ons