Zoeken naar verkopen domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkopen domeinnaam
 
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hosting2GO.
Oplichting met domeinnaam verkopen. Oplichting met domeinnaam verkopen. door: Jeroen 01-03-2016 Leestijd: 4 minuten Categorie: SSL / veiligheid. Ben jij ook al eens gebeld door een bedrijf dat domeinnaam verkopen controleert en je een andere versie van jouw domein aanbiedt?
domeinnamen verkopen Communicatie hosting ComputerTotaal.
Tot nu toe liet ik ze altijd verlopen maar denk dat er in dit geval wel een beetje aan te verdienen is. Welke domeinen dat zijn is voor deze post niet relevant, wil ze ook niet via dit forum verkopen.
Wat als mijn domeinnaam reeds geregistreerd is?
Bij een domeinregistratie geldt het principe van first-come first-serve en mag iedereen welke naam dan ook registreren. Hoewel er aan het registreren van een domeinnaam regels zijn verbonden, is het heel goed mogelijk dat een bedrijfsnaam, of merknaam door iemand anders wordt geregistreerd om de houder van dit merk of van die naam te beletten de domeinnaam te registreren of om hem die domeinnaam peperduur te verkopen.
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
Geld verdienen met domeinnamen. De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site.
Hosting.nl Veel Gestelde Vragen Kan ik mijn domeinnaam door verkopen?
Service Portal Veel Gestelde Vragen Domeinnamen Algemeen Kan ik mijn domeinnaam door verkopen? Kan ik mijn domeinnaam door verkopen? Ja, het is mogelijk om uw domeinnaam te verkopen aan een andere partij. Wanneer u een domeinnaam verkoopt bent u geheel vrij in het bepalen van de prijs.
Whois opzoeken, wie is de eigenaar van een domein of is een domeinnaam nog vrij? Webhosting, goedkope domeinnaam registraties en VPS hosting.
Tags: domein kopen, domein nog vrij, domein verkopen, domeinnaam kopen, domeinnaam nog vrij, eigenaar domein, eigenaar domeinnaam, whois, whois lookup, whois opzoeken. Whois opzoeken, wie is de eigenaar van een domein of is een domeinnaam nog vrij? Google Fresh, recentere en frissere resultaten in Google.
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiƫle prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Summer School: Waarom moet ik mijn domeinnaam afstaan/.
Het gebruik van de domeinnaam mag echter geen inbreuk maken op het merk. Als het merk Bakker Jansen is en onder dit merk mooie versierde taarten worden verkocht, mag je niet onder de domeinnaam bakkerjansen.nl mooie versierde taarten verkopen of taartversier-workshops aanbieden.

Contacteer ons