Op zoek naar verkopen domeinnaam?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkopen domeinnaam
 
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
Naast het verkopen van webadressen, kunt u bij een registrar vaak ook terecht voor andere services zoals hosting, webdesign enzovoort. U doet er goed aan om die partijen onderling te vergelijken. Prijs en service kunnen namelijk sterk verschillen. Bezorg de nodige info aan de partij die uw domeinnaam zal registreren, zodat die de registratie kan doen.
Domein verkopen.
Het verkopen van een domeinnaam is niet moeilijk bij Sylconia, doordat we een overeenkomst hebben met Sedo de grootste domein veiler van de wereld is uw domeinnaam gelijk beschikbaar voor vele potentiele domeinnaam kopers over de gehele wereld. Binnen het control panel van Sylconia kiest u voor de knop verkoop domein, bepaal de vraagprijs en klik op verkoop domein.
Opgepast voor I.P. Merk Domeinregistratie IPMD CRM.
Zij verkopen de domeinnaam aan u voor 2975, euro per jaar, maar je moet hem wel vastleggen voor de komende 10 jaar wat het kostenplaatje onmiddellijk een kleine 300 euro maakt. De andere kant van het verhaal klopt ook helemaal niet.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Concurrenten die merken hoe succesvol uw zaak wordt, zouden die anders voor uw neus kunnen wegkapen! Denk er ook aan om varianten te registreren van uw domeinnaam; naast de be domeinnaam bijvoorbeeld ook de com en de net variant. Zo bent u domainsquatters voor die het domein in uw naam zouden registreren, en veel geld zouden vragen om het aan u te verkopen.
Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Computers en computerspellen veiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Als u objecten met lagere geschatte waarden wilt aanbieden, raden we aan deze te groeperen en als verzameling te verkopen. Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld. Begin nu met verkopen.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Succesvol Online Verkopen Zó doe je dat Mijnwebwinkel.
Start met online verkopen. Wij willen online verkopen voor iedereen mogelijk maken. Met het GO pakket beschik je daarom over alle functies, helemaal gratis. Ben je klaar voor een eigen domeinnaam en een breder gamma? Upgrade dan naar Mijnwebwinkel PRO.
Domeinnaam overnemen of claimen Finnian Columba.
De feiten tonen aan dat de domeinnaam werd geregistreerd hoofdzakelijk om hem te verkopen, verhuren of op een andere wijze over te dragen aan de klager die houder is van het overeenstemmende merk of handelsnaam, vennootschapsnaam, persoonsnaam, enz, of aan een concurrent van de klager, en dit voor een prijs die hoger is dan het bedrag voor de aanschaf of instandhouding van de domeinnaam; 7.

Contacteer ons