Resultaten voor kopen bij domeinen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kopen bij domeinen
 
Overheid veilt Mercedes SLR McLaren via Domeinen Autoblog.nl.
Stuur een tip. Overheid veilt Mercedes SLR McLaren via Domeinen. Auteur: robbie, gepost 02-08-2012 om 2101: 83 Reacties. Heb je toevallig interesse in een mooie zwarte SLR McLaren voor weinig? Dan moet je deze maand even gaan neuzen bij Domeinen Roerende Zaken.
Domeinnaam kopen? 1000 unieke webdomeinen bij de 1 van België.
Bij Combell bieden we alle mogelijke domeinextensies aan ter wereld. Een extensie is het toevoegsel bij een domeinnaam, waarbij elk land zijn eigen extensie heeft, zoals be voor België en nl voor Nederland. Bij Combell kan u dus elke gewenste domeinnaam kopen.
Psst! In beslag genomen CLS BRABUS 850 kopen? Hartvoorautos.nl.
Dat je soms leuk kunt shoppen bij de Domeinen bewijzen onderstaande veilingresultaten wel. De Mercedes-Benz S63 AMG werd gegund voor 26.122, en de GLE63 S voor 135.000., Tags: Adres, AMG, Bezoeken, Brabus, BRABUS 850, Catalogus, CLS500 Brabus, Contact, Domeinen, Domeinen adres, Domeinen auto in beslag, Domeinen catalogus, Domeinen contact, Domeinen Roerende Zaken, Domeinen RZ, Huren, In beslag, Kijkdag, Kijken, Kopen, mercedes-benz, Nederland, Roerende Zaken, Veiling.
2017/021 Man koopt auto bij Domeinen zonder eerst veiling te bezoeken Nationale ombudsman.
Verzoeker klaagde er over dat de hagelschade niet was vermeld in de kavelomschrijving in de catalogus van Domeinen. De Nationale ombudsman oordeelde dat het kopen van de auto voor rekening en risico van verzoeker kwam. Verzoeker heeft door het niet bezoeken van de veiling bij Domeinen het risico genomen dat de auto niet aan zijn verwachtingen voldeed.
FOK.nl cookie-informatie.
Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken.
Verkoop van militaire domeinen Belgian Defence.
Sport bij Defensie. NIEUWS EN AGENDA. Materieel en uitrusting. Vragen over jobs. You are here. Home INFORMATIE Verkopen Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. De verkoop van militaire domeinen is een bevoegdheid van het ministerie van Financiën.
Welkom bij Domeinen Roerende Zaken.
Voor al uw vragen kunt u de pagina Vraag antwoord raadplegen. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met de medewerkers van ons Klant Contact Centrum KCC, op werkdagen bereikbaar van 800: tot 1630: uur op nummer 088-152 4000 of stel uw vraag via roerendezaken@domeinen.org. Domeinen Roerende Zaken DRZ vertegenwoordigt de Staat als eigenaar van roerende zaken.
Werkwijze verkoop.
Domeinen RZ verkoopt overtollige rijksgoederen en in beslag genomen goederen. Maandelijks organiseert Domeinen RZ een algemene verkoop, in de regel bij openbare inschrijving. Een kavel kan bijvoorbeeld een auto zijn, maar ook een aanhangwagen, bromfiets of motorfiets. Iedereen kan kopen bij Domeinen RZ, variërend van bedrijven, handelaren en particulieren tot andere overheden.

Contacteer ons