Zoeken naar sedo domein kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     sedo domein kopen
 
Domeinen verkopen voor dummies Webwinkel Forum.
En met eventueel doorlinken kan je deze laten verwijzen naar een algemene website op je hoofd website waar je een HTML pagina hebt staan met als inhoud: FOR SALE call or mail to. En anders is sedo inderdaad iets voor jou, en anders neem is een kijkje op sitedeals. Bepaal zelf de prijs wat jij denkt ervoor te krijgen, en als het echt niet lukt kan ik voor jou wel het domein verkopen aan mogelijke kopers door middel van willekeurige bestaande webwinkels te benaderen die mogelijk het domein willen kopen.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Nu nog de koopoptie en prijs aangeven en opslaan en daar is uw aanbod al te vinden op onze wereldwijde domeinmarktplaats. Sedo zorgt voor de rest. Zodra uw domein is verkocht, wordt onze kosteloze trustservice geactiveerd: na ontvangst van de betaling dragen wij uw domein over aan de koper.
Sedo doet bijzondere domeinnamen in de verkoop via veiling IT Pro Nieuws Tweakers.
Sedo is geen domeinboer, ze zijn alleen tussenpersoon. Ik bezit zelf een hele zwik domeinnamen, als development portfolio dus om te ontwikkelen. Als iemand een domeinnaam van me wil kopen dan kan dat, maar dan wil ik wel het project dat ik moet afblazen gecompenseerd zien. Dat gaat soms om enkele tientjes, maar soms ook om meer dan tienduizend euro. Daar is niets onredelijks aan. Ik ontwikkel liever zelf maar geld kan dat prima compenseren. Soms koop ik zelf ook een domeinnaam en dat kan aardig in de papieren lopen, maar niemand dwingt je om een duur domein te kopen.
Domein kopen via Sedo.
Domein kopen via Sedo. Pagina's: 1 2. Onderwerp: Domein kopen via Sedo 3089 keer gelezen. Domein kopen via Sedo. Fvddungen Gepost op: 10 december 2012, 2104.: Ik heb vanavond een bod van 60, gedaan op een domein, welke is geparkeerd bij Sedo.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts.' xml encodingUTF-8" U hebt ongetwijfeld de tot de verbeelding sprekende verhalen gehoord van mensen die ooit een domeinnaam voor een habbekrats geregistreerd hebben, en later verkochten voor duizelingwekkende bedragen. Maar is dat wel wettelijk toegelaten?
Domeinnaam parkeren bij Sedo.
Het parkeren van domeinen betaalt zich direct drievoudig uit: u verdient geld als bezoekers op een reclameweergave klikken, u komt te weten hoe vaak uw domein wordt bezocht en de verkoopkansen voor uw domeinnaam stijgen aanzienlijk. Alles wat u daarvoor hoeft te doen, is uw domein bij Sedo te parkeren.
Domeinnaam overdrachten zijn snel en veilig via Sedo.
Nu domeinen zoeken en kopen. DOMEINTRANSFER: ZO WERKT HET. Onze professionals begeleiden u stap voor stap. Koopovereenkomst voor het domein. Na overeenstemming ontvangen zowel de koper als de verkoper van ons kosteloos een speciaal op domeinen of webprojecten toegesneden koopovereenkomst. Betaling op trustrekening. De koper betaalt de voor het domein overeengekomen koopprijs per overschrijving, PayPal of creditcard op een door Sedo hiervoor ter beschikking gestelde trustservice-rekening.
Prijslijst en details over de diensten van Sedo.
Meld u nu kosteloos aan bij Sedo. Domeinen kopen zonder extra kosten. Het maakt niet uit of u op onze marktplaats een domein koopt tegen een vaste prijs, met de verkoper over de prijs onderhandelt, of uw slag slaat bij een domeinveiling.

Contacteer ons