Zoeken naar domeinnamen kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen kopen
 
Vervallen be domeinnamen in quarantaine of al beschikbaar.
22-05-2017 Vorig jaar werden meer dan 240.000 nieuwe be-domeinnamen geregistreerd. Registry DNS Belgium sloot 2016 zo af met 1.554.475 geregistreerde domeinnamen. Art maakt goede start ondanks strategie premium domeinnamen. 11-05-2017 Op de eerste dag van vrije registratie werden bijna 3.000 art-domeinnamen vastgelegd.
Registreer domeinnamen snel en eenvoudig bij AlfaHosting Belgiƫ Nederland AlfaNet.be.
De resultaten worden aan de pagina toegevoegd met een vermelding van de prijs per tld Top Level Domain extensie. Om de domeinnamen te bestellen klikt u onderaan op Ga door naar de wizard. De website brengt uw domeinnaam keuze over naar de wizard waar het registratieproces voltooid kan worden. U krijgt eveneens de mogelijkheid om webruimte te huren. AlfaNet heeft meerdere hosting oplossingen Linux, Windows, Virtual Private Servers VPS in de aanbieding. Wie kan een domeinnaam registreren? Iedereen kan een domein registreren! Zowel bedrijven, organisaties als particulieren. De keuze van de tld Top Level Domain of internetextensie staat los van het feit dat u een inwoner bent van het land waaraan een extensie gekoppeld is. Uw bedrijf moet ook niet in het desbetreffende land gevestigd zijn. Wat is domeinnaam registratie? Een domeinnaam wordt steeds geregistreerd en gehuurd per jaar bij een erkend agent zoals AlfaNet AlfaHosting. De periode van registratie kan uiteraard steeds verlengd worden. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kopen is eigenlijk steeds huren.
Tien tips voor domeinnamen TechPulse.
Denk waar uw bedrijf binnen vijf jaar staat, raadt Arnaud Recko van Register.be aan. Het is wellicht goedkoper om preventief te registreren, dan achteraf een domeinnaam tegen een dure prijs over te kopen. Wat zijn de duurste domeinnamen? Niet Sex.com, maar Insure.com is de duurste domeinnaam ooit.
Scoop Creatieve Communicatie Domeinnamen kopen.
Domeinnaam registratie: goedkoop voor slechts 166, per maand.
Voor domeinnamen geldt de regel: wie het eerste komt, het eerste maalt. Eenmaal geregistreerd kan niemand anders meer uw naam vastleggen. Eigenaar zijn van een domein betekent dat u beschikt over een eigen adres waarmee u zich op internet zowel persoonlijk of bedrijfsmatig kunt profileren. Een geregistreerde domeinnaam is gegarandeerd uniek. Indien u genteresseerd bent een domein aan te kopen met extensie be, eu, com, net of org, controleer dan snel of uw gewenste naam nog vrij is.
Hosting Domeinnaam overkopen?
Je kan altijd domeinnamen apart kopen, los van hosting de prijzen verschillen nogal een gemiddelde zou 20/jaar zijn, maar dat wil niet zeggen dat je zijn domein kan overkopen voor het aankoopbedrag. Domeinnamen worden vaak geregistreerd om ze daarna door te verkopen, uiteraard aan een hoger bedrag.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Ultiem gebruiksgemak door onze zelfgeschreven DNS software. Jouw domein wordt automatisch beveiligd met DNSSEC. Je domeinregistratie wordt altijd realtime verwerkt. Jouw domeinnaam vind je terug in het overzichtelijke controlepaneel. Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan. BEKIJK DEMO ACCOUNT.
Geld verdienen met Domeinnamen.
Home / Geld verdienen met Domeinnamen. Een mooie manier om wat extra geld te verdienen is het het kopen en verkopen van domeinnamen. Zo is er Jan Bouwmeester, een Nederlander die schatrijk is geworden met het kopen en verkopen van domeinnamen.

Contacteer ons