Resultaten voor domeinnamen kopen en verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen kopen en verkopen
 
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Wanneer de domeinnaam bol.com of vtm.be zou vrijkomen, zou jij dan aarzelen om deze aan te kopen en vervolgens door te verkopen? Het klinkt niet fraai, maar dit is de realiteit en gebeurt elke dag opnieuw. Wil je weten voor hoeveel de 10 duurste domeinnamen ooit over de toonbank gingen?
Domeinnaam verhandelen Trade.
Domeinnaam verhandelen Trade. Veel domeinnamen registreren. Domeinnaam verhandelen Trade. Is de domeinnaam die u wenst al door iemand anders geregistreerd? Dan kan u proberen om die domeinnaam te kopen. Via een trade kan u dan eigenaar worden van die domeinnaam, nadat u een akkoord met de huidige eigenaar heeft. Een trade opstarten? Voor een be of eu domeinnaam is het opstarten van een trade eenvoudig. Wil u een domeinnaam overkopen? Of wil u een domeinnaam verkopen? Dan kan hebt u een betrouwbare makelaar nodig die u met raad en daad bijstaat.
Een domeinnaam doorverkopen.
De meeste domeinnamen mag u vrij verhandelen. Er zijn echter uitzonderingen. Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Om je aan te kunnen melden, moet je een jaarlijks GoDaddy Veilingen lidmaatschap voor 499, per jaar aanschaffen. Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen.,
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
September 08, 2010 0844.: De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site. Je kunt op zon website dan advertenties plaatsen, bijvoorbeeld via affiliate marketing, Google AdSense of een affiliateshop van een of andere webshop. Bezoekers die op de pagina terechtkomen, klikken soms op een advertentie, en dat brengt geld in het laatje.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Domeinnaam waardebepaling Verneem hoeveel uw domeinnamen werkelijk waard zijn. Domeinbemiddeling domein aankopen of uw premium domeinen verkopen. Domeintransfer via Sedo doet u dit snel en efficiƫnt. Partner Programma Maak gebruik van ons Partner programma. Know-How Waarom investeren in een betere domeinnaam?
Domeinnaam kopen of verkopen.
Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam, hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen, makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild. Voor een korte domeinnaam wordt doorgaans dan ook meer geld gevraagd. Dit geldt ook voor generieke domeinnamen. Wil je een domeinnaam kopen?
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden.

Contacteer ons