Op zoek naar domeinnamen kopen en verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen kopen en verkopen
 
Plaatsen waar je sites kan kopen/verkopen.
TWEEDEHANDS DOMEINNAMEN: sites kopen en verkopen op Tweedehands.net. Ook op gewone veilingsites zoals eBay zal je domeinnamen vinden. Omdat er echter veel gespecialiseerdere sites bestaan die veel beter het juiste doelpubliek aanspreken is het aanbod op algemene veilingsites meestal echter maar mager.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen.,
Domeinnaam kopen en verkopen? Te koop 2dehands.be.
Domeinnamen / Websites. Domeinnaam kopen en verkopen? 164 x bekeken sinds 24 juni 2018. 1 van 1. Domeinnamen / Websites Website.: Wij bieden een apart platform voor verkoop en aankoop van domeinnamen! U kunt ons ook contacteren voor vragen over verkoopovereenkomsten, intellectuele eigendom, procedures, advies.,
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Als je ervoor kiest om de onderhandelingen door andere mensen of bedrijven uit te laten voeren, kun je kiezen voor partijen als SEDO en Undeveloped van AZS, die een standaard landingspagina en bemiddeling van de prijs en betaling voor je regelen. Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen. Op Facebook zijn er 2 groepen waar je je eigen domeinnaam te koop kunt aanbieden of kunt bieden op andere domeinnamen. Via Domein24 of Domeinnamen Handel kun je direct aan de slag.
Een domeinnaam doorverkopen.
De meeste domeinnamen mag u vrij verhandelen. Er zijn echter uitzonderingen. Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam, hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen, makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild. Voor een korte domeinnaam wordt doorgaans dan ook meer geld gevraagd. Dit geldt ook voor generieke domeinnamen. Wil je een domeinnaam kopen?
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Domeinnaam waardebepaling Verneem hoeveel uw domeinnamen werkelijk waard zijn. Domeinbemiddeling domein aankopen of uw premium domeinen verkopen. Domeintransfer via Sedo doet u dit snel en efficiƫnt. Partner Programma Maak gebruik van ons Partner programma. Know-How Waarom investeren in een betere domeinnaam?
Domein Shop.
weekendjewegnederland.nl is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer bekendheid te. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 284 Prijs: 47.00. 1 2 3 4 5 6. Domein te koop aanbieden. Zelf adverteren op Domein-shop. Laatst toegevoegde domeinen. SSL voor WordPress. Domeinshop-be: De handelsplaats voor domeinnamen Volg ons op Twitter Privacy Policy WV.

Contacteer ons