Op zoek naar domeinnaam kopen en verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam kopen en verkopen
 
Online kleding en modeaccessoires verkopen: drie belangrijke tips.
Domeinnaam verhuizen Probleemloos jouw domeinnaam verhuizen. Domeinnaam checken Check jouw gewenste domeinnaam beschikbaarheid. Domeinnaam extensies Alle domeinnaam extensies en prijzen in een duidelijk overzicht. Domeinnaam doorverwijzen Stuur jouw domeinnaam door naar een andere domeinnaam. Jouw eigen website online en bereikbaar voor iedereen!
WGR / Domeinnamen kopen en verkopen aantal vragen forum.fok.nl.
Ik heb zelf ook domeinnamen in mijn bezit gehad. Maar het merendeel heb ik inmiddels weer vrijgegeven omdat er geen rendament meer in zat. Het hoogste bedrag wat ik ooit voor een domeinnaam heb ontvangen, is 100. Day Zero Project. Domeinnamen kopen en verkopen aantal vragen.
koop domeinnaam domeinnaam check domeinnaam verkopen.
Meld je aan bij Sedo en zet via hun systeem je domeinnaam te koop. domeinnaam verkopen JuridischForum.be. 2, 5 jaar 9 maand geleden 14 aug 2012 1955: je maakt een overeenkomst op waarbij de WG overeenkomt om X.XXX euro te betalen voor de overdracht van de domeinnaam. Officieel ben je eigenlijk niet de eigenaar" van de domeinnaam. domeinnaam kopen com.
Domeinnaam verkopen Domeinnaam Kopen.
Je bent hier: Domeinnaam Kopen Domeinnaam verkopen. Heb jij veel domeinen, maar doe jij met bepaalde domeinnamen niet zoveel? Dan kun je een domeinnaam verkopen. In dit artikel willen wij jou tips geven bij het verkopen, zodat jij er het meeste uit kan halen. Registreer je op SiteDeals en zet je domeinnamen te koop.
Handel in domeinnamen floreert weer Domein Direct.
Het kopen of verkopen van een domeinnaam ging nog nooit zo gemakkelijk en snel als nu. Dat concludeert domeinhandelplaats Sedo in haar jaarverslag. De verkoop van domeinnamen zit opnieuw flink in de lift. Bekijk hier welke domeinnamen vrij zijn http//www.domein-direct.nl.:
de waarde van domeinnamen kun je lezen op DNsales.nl.
Wat bepaalt de prijs? Top 100 verkoopprijzen van NL domeinnamen. Onderstaande prijzen werden betaald op verschillende domeinnaam veilingen. Een paar verkopen waren private sales tussen koper en verkoper onderling. Een bekende domein veilingsite is Sedo waar men domeinen kan kopen als verkopen.
Domeinmatch.nl nieuwe marktplaats voor domeinnamen Domeinnaamblog.
Voor niet-geparkeerde domeinnamen vragen wij 25% vergoeding over het verkoopbedrag, voor wel-geparkeerde domeinnamen vragen wij 175%, vergoeding over het verkoopbedrag. Voor het kopen van een domeinnaam rekenen wij geen kosten, behalve de verkooprijs en de BTW. Waar kunnen domeinnaamhouders zich aanmelden voor het platform? Een account aanmaken om zowel domeinnamen te verkopen als kopen gaat eenvoudig.
Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Computers en computerspellen veiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform van Europa. Met meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 categorieën, is Catawiki de nummer één website voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. De veilingen van Catawiki worden zorgvuldig samengesteld door ons team van experts.

Contacteer ons