Op zoek naar domeinnaam kopen en verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam kopen en verkopen
 
de waarde van domeinnamen kun je lezen op DNsales.nl.
Wat bepaalt de prijs? Top 100 verkoopprijzen van NL domeinnamen. Onderstaande prijzen werden betaald op verschillende domeinnaam veilingen. Een paar verkopen waren private sales tussen koper en verkoper onderling. Een bekende domein veilingsite is Sedo waar men domeinen kan kopen als verkopen.
Domeinnaam kopen en verkopen? Te koop 2dehands.be.
Domeinnamen / Websites. Domeinnaam kopen en verkopen? 171 x bekeken sinds 24 juni 2018. 1 van 1. Domeinnamen / Websites Website.: Wij bieden een apart platform voor verkoop en aankoop van domeinnamen! U kunt ons ook contacteren voor vragen over verkoopovereenkomsten, intellectuele eigendom, procedures, advies.,
Een Zuid-Afrika co.za domeinnaam registreren voor je website.
Gekocht in 1994 voor enkele dollars, in 2006 werd het verkocht voor 14 miljoen dollar. Zo een vaart loopt het niet met co.za domeinnamen, maar toch is ook het kopen en verkopen van co.za domeinnamen big business. Algemeen staat Gavin Durni, eigenaar van Durni Companies, bekend als grootste speler in de co.za domeinnaam markt.
Domeinnaam verkopen? Simpel snel een groot bereik bij Catchtiger.
Kijk voor meer informatie over een domeinnaam verkopen in de Marktplaats FAQ. Gratis een account aanmaken en jouw domeinnamen beheren. Ieder dag relevante bezoekers die wellicht geinteresseerd zijn in jouw domeinnamen. Een open bieding systeem of direct verkopen. Wat jouw voorkeur heeft. Zelf een minimum bod bepalen. Je kunt het gratis account ook gebruiken om zelf domeinnamen te kopen.
Blijf van mijn domein! Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Blijf van mijn domein! De meeste gebruikers registreren hun domeinnaam slechts voor één of twee jaar, zo blijkt uit statistieken. Wat gebeurt er nadien met de domeinnamen die op die manier vrijkomen? Gebruikersnaam Wachtwoord Onthouden? Toegang tot dit deel van.
Een website kopen of verkopen: overzicht van sites.
Als je een domeinnaam wilt kopen of verkopen dan zit je hier op de juiste plaats. Marktplaats: zoals voor bijna alle andere zaken kun je op Marktplaats ook terecht voor het kopen of verkopen van een site. De geschikte categorie voor websites is Overnames" en bevindt zich in de hoofdcategorie Zakelijke" goederen.
16 simpele strategieën om meer nieuwe gTLDs te verkopen Openprovider.
Er zijn bijna continu goede promoties die je kan gebruiken zonder dat je garanties voor verkoop hoeft te geven. Al die domeinnamen zijn leuk maar verkoop je klant ook gelijk hosting, webdesign, spamfiltering, SSL, enzovoort bij die nieuwe domeinnaam. Er zijn vele nieuwe domeinnamen die een bepaalde doelgroep hebben. Probeer je Friese klanten een frl te verkopen en je Amsterdamse klanten een amsterdam.
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen De Tijd.
Geef zelf een reactie. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.

Contacteer ons