Zoeken naar domeinnaam verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkoop
 
Wat is de waarde van mijn domeinnaam?
Die Domain Appraisal Tools zullen je weliswaar wel vertellen hoeveel ze denken dat je domeinnaam waard is, maar of dat ook het effectieve bedrag is dat je zal krijgen als je de domeinnaam verkoopt, dat is een ander paar mouwen.
Domeinnamen te koop De Standaard.
Wanneer precies maakte DNS België, de organisatie die de domeinnamen in ons land beheert, nog niet bekend. Totnogtoe kon enkel bij overdracht van activa bijvoorbeeld de verkoop van een bedrijf of een afdeling een domeinnaam aan een andere licentiehouder overgedragen worden.
Domeinnamen verkoop.
Wat mij opvalt nu ik de domeinnamen verkoop iets beter volg is dat het gros van de handelaren in deze materie particulieren zijn. Dit geldt overigens niet alleen voor WHT, ook voor sitedeals, TBforum, marktplaats e.a. De nadelen voor de koper zijn legio.: geen btw factuur. onmogelijk in je administratie op te nemen zonder trucs. geen enkel idee of eea wel geleverd gaat worden, vaak via hotmail en MSN. Eigenlijk zitten er voor de koper helemaal niet zoveel voordelen aan om het direct te kopen bij een particulier. Maarja, als die particulier nu net de door jou beoogde domeinnaam heeft vastgelegd kan je er niet omheen.
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet.
Home Bedrijfsovername Waarde van een domeinnaam. Waarde van een domeinnaam. Net als in de echte wereld, draait het in de virtuele wereld om bereikbaarheid. Een herkenbare domeinnaam is een effectieve manier om uw bedrijf of uw producten/diensten onder de aandacht te brengen van een wereldwijd publiek.
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij.
Domeinregistratie Basis Verhuizen. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
Te snelle WhatsApp.com-deal kost Nederlander miljarden Multimedia iHLN HLN.
Multimedia Wist ik veel, dat denkt Leroy de Rouwe 28 uit Rotterdam wellicht. In 2008 verkocht hij een onbeduidende domeinnaam voor een habbekrats aan een Oekraïner. Deze Jan Koum wilde dat domein voor zijn nieuwe chat-app, WhatsApp genaamd. Koum verkocht de app dit jaar voor 19 miljard dollar aan Facebook.
Algemene Voorwaarden Webhosting, goedkope domeinnaam registraties en VPS hosting.
d Diensten op basis van verlenging, zoals domeinnamen en hosting, onderhoudscontracten en dergelijke werken eveneens op vooruitbetaling en dienen betaald te zijn voor de effectieve verlengdatum min zeven dagen. De klant begrijpt dat het niet tijdig betalen van bepaalde diensten kan leiden tot onderbreking van diensten of zelfs verlies van domeinnaam, betaal tijdig.

Contacteer ons