Resultaten voor domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen
 
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiƫle afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben we geen speciale diensten voor.
Domeinnamen Verkopen of Kopen Internet Business Evolution.
Home Domeinnaam en Hosting Domeinnamen verkopen of kopen. Domeinnaam en Hosting Domeinnamen verkopen of kopen. Geld verdienen met domeinnamen verkopen. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste en grootste domeinnaam marktplaatsen in Nederland. Op Domeinmatch kun je veilig domeinnamen kopen en verkopen.
Domeinnaam overnemen of claimen Finnian Columba.
De feiten tonen aan dat de domeinnaam werd geregistreerd hoofdzakelijk om hem te verkopen, verhuren of op een andere wijze over te dragen aan de klager die houder is van het overeenstemmende merk of handelsnaam, vennootschapsnaam, persoonsnaam, enz, of aan een concurrent van de klager, en dit voor een prijs die hoger is dan het bedrag voor de aanschaf of instandhouding van de domeinnaam; 7.
Domein verkopen.
Het verkopen van een domeinnaam is niet moeilijk bij Sylconia, doordat we een overeenkomst hebben met Sedo de grootste domein veiler van de wereld is uw domeinnaam gelijk beschikbaar voor vele potentiele domeinnaam kopers over de gehele wereld. Binnen het control panel van Sylconia kiest u voor de knop verkoop domein, bepaal de vraagprijs en klik op verkoop domein.
Help, iemand heeft mijn domeinnaam geregistreerd! C-Works!
De feiten tonen aan dat de domeinnaam werd geregistreerd of werd verworven hoofdzakelijk om hem te verkopen, verhuren of om op een andere wijze over te dragen aan de klager die houder is van het overeenstemmende merk, handelsnaam, maatschappelijke benaming of vennootschapsnaam, geografische aanduiding, benaming van oorsprong, herkomstaanduiding, persoonsnaam of benaming van een geografische entiteit of desgevallend aan een concurrent van de klager over te dragen, en dit voor een prijs die de kosten verbonden aan de verwerving van de domeinnaam overschrijdt.;
De duurste domeinnamen RealHosting.
Dat bewijst de recente verkoop van de domeinnaam Sinterklaas.nl. Deze ging namelijk van de hand voor 50.000 via veilingsite Catawiki. De domeinnaam Sinterklaas.nl was in handen van twee stichtingen en is verkocht aan een ondernemer uit Noord-Brabant. Dit was trouwens niet de hoogte prijs die is neergelegd voor een nl domeinnaam.
Domeinnaam bemiddeling voor geregistreerde domeinnamen.
Tijdens het overname-onderzoek achterhalen we door wie de domeinnaam die je wilt overnemen is geregistreerd en of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra het onderzoek is afgerond ontvang je een rapport met de resultaten en ons advies over de mogelijke vervolgstappen.
Domeinnaam verkopen? Hardware.Info Forum.
Emil Z Senior Member. 5 jun 2003 Berichten.: Sinds kort heb ik een eigen domeinnaam, genaamd HDVshop.nl. Ik ken iemand die deze domein van mij wil overnemen. Kan ik deze domein zomaar verkopen? Zou ik er wat aan kunnen verdienen?

Contacteer ons