Op zoek naar domeinnaam verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen
 
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hosting2GO.
Oplichting met domeinnaam verkopen. Oplichting met domeinnaam verkopen. door: Jeroen 01-03-2016 Leestijd: 4 minuten Categorie: SSL / veiligheid. Ben jij ook al eens gebeld door een bedrijf dat domeinnaam verkopen controleert en je een andere versie van jouw domein aanbiedt?
Domeinnaam bemiddeling voor geregistreerde domeinnamen.
Tijdens het overname-onderzoek achterhalen we door wie de domeinnaam die je wilt overnemen is geregistreerd en of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra het onderzoek is afgerond ontvang je een rapport met de resultaten en ons advies over de mogelijke vervolgstappen.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiƫle klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Kunt u een domeinnaam overkopen of verkopen? Rendement.
Vraag Antwoord /. Kunt u een domeinnaam overkopen of verkopen? Kunt u een domeinnaam overkopen of verkopen? Ja, dit is mogelijk. Zowel bij het overkopen als verkopen van een domein is het belangrijk dat u weet wat de domeinnaam waard is.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen Smart Business.
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen. Donderdag 16 April 2009 om 14u12 Follow @William Visterin. Samenvatting: be dns domein itreseller product. Internetaanbieders Belgacom en Telenet verkopen in verhouding minder be-domeinnamen. De twee verliezen marktaandeel aan buitenlandse registratieagenten zoals OVH en One.com.
Benelux Banken Winnen Zaken Domeinnamen Blog time.lex.
De verweerder die zijn belangen niet verdedigt. Zodra het effectieve aanbod om de domeinnaam te verkopen werd genegeerd, nam de verweerder niet deel aan de daaropvolgende procedure en was hij zelfs bereid het bezit van de domeinnaam te laten verlopen.
Domeinnaam verkopen, ervaringen? Internetproviders en Hosting GoT.
De mail was van een klein grafisch eenmansbedrijfje naam doet er even niet toe die mijn domeinnaam over wilde kopen. Ik heb gemaild met de vraag wat ze er voor over zou hebben aangezien ik zelf totaal geen ervaring heb met het verkopen van domeinnamen.

Contacteer ons