Meer resultaten voor domeinnaam vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam vlaanderen
 
Vlaamse en Brusselse domeinnaam blijft randverschijnsel Computable.be.
brussels doet het beter dan vlaanderen, stelt Lut Goedhuys van DNS aan Computable. Belgen zullen zelfs nog eerder een Duitse, Britse UK of Luxemburgse domeinnaam registreren dan een Vlaamse of Brusselse, zo blijkt. Een Nederlandse nl-domeinnaam werd vorig jaar zelfs acht keer meer geregistreerd dan vlaanderen of brussels.
Nieuwe domeinen vlaanderen en brussels voor websites Vlaanderen.be.
Sinds 20 januari 2015 is de markt voor de nieuwe domeinnamen helemaal vrij. Voortaan kan iedereen vrij vlaanderen en brussels-domeinnamen registreren, zoals dat het geval is voor be. Er gelden dus geen specifieke toekenningsregels. Enkel het first come, first served-principe geldt geen veiling meer. Domeinnaam vlaanderen en brussels aanvragen.
immo kent succesvolle lancering.
30 jaar geleden werd de com extensie geïntroduceerd, de be extensies zijn intussen goed ingeburgerd, en onlangs werd de domeinnaam vlaanderen uitgebracht. Het belang van goede domeinnamen kent een blijvende groei, in die mate dat ze bij de meest essentiële noden van een bedrijf zijn gaan horen.
Officiële website van de GENT domeinextensie.
De alombekende domeinextensies BE en COM krijgen dan namelijk gezelschap van veel nieuwe varianten, zoals GENT. Ook jij kan dan je eigen domeinnaam registreren, gekoppeld aan de mooiste stad van Vlaanderen. Als je zelf van Gent bent of een zaak hebt in de stad, dan wordt GENT binnenkort de meest logische keuze.
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
Wanneer u de volgende 4 puntjes in acht neemt, registreert u makkelijk een domeinnaam en voorkomt u juridische problemen.: Bekijk of uw gekozen domeinnaam nog vrij is. Voor be, brussels en vlaanderen controleert u dat op www.dnsbelgium.be. Een check op andere domeinextensies is mogelijkop deze website.
vlaanderen Domeinnaam België registreren Officiële registrar.
Controleer of uw vlaanderen domeinnaam nog vrij is. Meer dan 850 verschillende extensies beschikbaar ter registratie. vlaanderen domeinnaam nu aan 2800., 251.372 geregistreerde domeinnamen. vlaanderen domeinnaam informatie. vlaanderen domeinnaam registreren. 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar.
vlaanderen domeinnaam registratie.
Nieuws over vlaanderen. DNS.be partnert met de Vlaamse Overheid om inwoners, bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven om hun banden met Vlaanderen in de verf te zetten door een vlaanderen domeinnaam te geven. 13-11-2017 Is een korte domeinnaam nog steeds belangrijk?
Hoe kan ik een vlaanderen-domeinnaam preregistreren? Helpdesk.
Vroeger had je bij de registratie van een domeinnaam voor de extensie weinig keuze: of je koos voor een geografische extensie be, nl, eu. of voor een categorische extensie com, org, net. Sinds eind 2013 is het aantal mogelijkheden voor extensies zogenaamde generische TLD's' of gTLD's' sterk gestegen en komen er elke maand nieuwe extensies bij. Ook in België worden enkele nieuwe gTLD's' vrijgegeven, zoals vlaanderen, brussels en gent.

Contacteer ons