Meer resultaten voor domeinnamen verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen verkopen
 
Google gaat domeinnamen verkopen ISPam.nl.
Google gaat domeinnamen verkopen. geplaatst op 24 juni 2014 0801: uur. Google zet de volgende stap in de hostingmarkt. Het bedrijf bood tot nu toe al een variëteit aan hostingdiensten aan, van Google Apps tot Google App Engine. Er was tot nu toe één dienst die je niet bij Google kon afnemen.
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
Geld verdienen met domeinnamen. De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site.
Domeinnaam verkopen? Simpel snel een groot bereik bij Catchtiger.
Wij zullen jouw gegevens niet gebruiken voor overige doeleinden. Kijk voor meer informatie over een domeinnaam verkopen in de Marktplaats FAQ. Gratis een account aanmaken en jouw domeinnamen beheren. Ieder dag relevante bezoekers die wellicht geinteresseerd zijn in jouw domeinnamen.
Domeinnaam en domeinnaamkaping: wat zijn de regels?
Wanneer je de domeinnaam later verkoopt aan Toys R Us voor 51, miljoen dollar heb je de smaak te pakken. Je probeert je zo veel mogelijk lucratieve domeinnamen te registreren en te verkopen. Daar waar je eerst zo gemakkelijk geld verdiende moet je nu de domeinnamen inleveren.
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Handel in domeinnamen. Een handelaar in domeinnamen zoekt doorgaans strategisch naar lucratieve domeinextensies. Je kunt vrije domeinen registreren die een hoog verkooppotentieel hebben of reeds bestaande domeinen kopen om die later met winst weer te verkopen. Veel domeinhandelaren maken gebruik van backorder-providers.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Bent u van plan uw werkterrein dat nu een bepaald product beslaat verpakte sandwiches, met het domein sandwich-in-een-doos.be, later uit te breiden naar andere producten in dezelfde categorie verpakte broodjes, verpakte croissants, dan registreert u best preventief deze andere domeinnamen. Concurrenten die merken hoe succesvol uw zaak wordt, zouden die anders voor uw neus kunnen wegkapen! Denk er ook aan om varianten te registreren van uw domeinnaam; naast de be domeinnaam bijvoorbeeld ook de com en de net variant. Zo bent u domainsquatters voor die het domein in uw naam zouden registreren, en veel geld zouden vragen om het aan u te verkopen.
Domeinnamen verkopen.
Wat is de beste manier op domeinnamen te verkopen? Via een reseller? Heb wel e.e.a. gezocht google maar hoop dat iemand hier kan vertellen hoe hij of zij dit aangepakt heeft. Snelle Navigatie Domeinnamen Algemeen Top. Wie is er Online?
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
Een cybersquatter registreert domeinnamen die identiek zijn aan onder meer bekende en geregistreerde merknamen of handelsnamen, louter met het doel de merknaamhouder of de handelaar te schaden of om de domeinnaam tegen een enorme winstprijs te verkopen. Cybersquatting kan, afhankelijk van het specifieke geval, een wederrechtelijke" registratie" zijn in de zin van van artikel 10 de Algemene Voorwaarden van DNS BE én van de Wet van 26 juni 2003 betreffende het wederrechtelijk registreren van domeinnamen.

Contacteer ons