Resultaten voor domeinnamen verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen verkopen
 
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen Smart Business.
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen. Woensdag 15 April 2009 om 10u22 Follow @William Visterin. Samenvatting: be dns domein itprofessional nieuws. Internetaanbieders Belgacom en Telenet verkopen in verhouding minder be-domeinnamen. De twee verliezen marktaandeel aan buitenlandse registratieagenten zoals OVH en One.com.
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Het lijkt mij nogal sterk om wereldwijd Europees ladders te gaan verkopen. Als jij het natuurlijk hebt over ladders zoals ik ladders bedoel: ladder Google zoeken. 2 december 2010, 2010: 14. View Forum Posts. Ik zeg niet dat ik meer recht heb op de domeinnaam dan een ander, ik vind gewoon dat het ethisch" niet echt correct is om zomaar massa's' domeinnamen te registreren waarna ze niet gebruikt worden, puur en alleen om er geld uit te slaan.
Benelux Banken Winnen Zaken Domeinnamen Blog time.lex.
Vervolgens stelde het panel vast dat de verweerder al gelijkaardige handelingen had gesteld door andere domeinnamen proberen te verkopen. Verder bewijs van kwade trouw was zijn duidelijke bedoeling om zijn ware identiteit te verhullen door als naam Personal use te gebruiken.
Kapers op de kust voor nieuwe domeinnamen MO Magazine MO.be.
Gevreesd wordt dat zich zo een nieuw rondje domeinkapen zal aandienen, waarbij domeinnamen worden geregistreerd met als enige doel ze later met winst te verkopen aan bedrijven en organisaties die te laat waren met het registreren van hun eigen naam.
domeinnaam verkopen.
De belangrijkste redenen waaruit dat gebruik te kwader trouw kan blijken, zijn dat de domeinnaamhouder grootschalig handelt in domeinnamen, dat hij stelselmatig merken als domeinnaam registreert, dat hij de bedrijfsvoering van een concurrent dwars wil zitten of dat hij met behulp van de domeinnaam doet alsof hij gesponsord wordt door of verbonden is met de merkhouder. Het is aan de merkhouder om dit te bewijzen. De domeinnaamhouder kan tegenbewijs leveren, bijvoorbeeld dat hij wèl een legitiem belang heeft. Ik vermoed dat het bedrijf handelt in domijn namen, ga hier verder onderzoek in doen geen, idee of ik het kan winnen, aangezien dit nederlandse regels zijn, en niet internationale regels en, het bedrijf buitenlands is. Schijnbaar is er toch een wet die verbied grootschalige handel in domijn namen. Het is een gereserveerde naam, dit betekent dat het domijn-bedrijf de naam gereserveerd heeft en niet een bedrijf de naam al bezit. nee geen mail ontvangen maar zelf de beschikbaarheid van naam extensies opgezocht. Raad van Advies. Re: domeinnaam verkopen.
Laat u niet bedotten door ronselaars via telefoon Siohosting.
Op zich is er niets mis mee dat deze firma domeinnamen wenst te verkopen, maar het is schrijnend dat men dit doet op een dergelijke manier. Mocht u door deze firma benaderd worden of reeds benaderd zijn, kan u ons dat gerust laten weten zodat we gepast kunnen reageren.
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen De Tijd.
Geef zelf een reactie. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Waarom zou ik meerdere domeinnamen registreren? Het registreren van meerdere domeinnamen heeft vele voordelen. Wanneer u uw bedrijf opzet, moet u altijd naar de toekomst kijken, en rekening houden met de uitbreidingsmogelijkheden. Bent u van plan uw werkterrein dat nu een bepaald product beslaat verpakte sandwiches, met het domein sandwich-in-een-doos.be, later uit te breiden naar andere producten in dezelfde categorie verpakte broodjes, verpakte croissants, dan registreert u best preventief deze andere domeinnamen. Concurrenten die merken hoe succesvol uw zaak wordt, zouden die anders voor uw neus kunnen wegkapen! Denk er ook aan om varianten te registreren van uw domeinnaam; naast de be domeinnaam bijvoorbeeld ook de com en de net variant. Zo bent u domainsquatters voor die het domein in uw naam zouden registreren, en veel geld zouden vragen om het aan u te verkopen.

Contacteer ons