Meer resultaten voor kopen domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kopen domeinnaam
 
tip 17: Een top domeinnaam kopen. Doen of niet? Publilab.
Een domeinnaam kost niet meer dan een paar euros en als je dan iemand het domein kan doen kopen voor 250 euro bedragen die we al tegenkwamen. Een laatste tip: indien je zon top domeinnaam wordt aangeboden, ga dan even bij DNS www.dns.be na hoelang het domein al is geregistreerd.
Goedkope domeinnaam kopen? Leg uw domeinnaam snel vast bij ons.
Om een website te vinden heb je een domeinnaam nodig. Dit is een beetje zoals een adres van uw firma. Een domeinnaam kies je niet zomaar. Het is een must dat uw gekozen naam gemakkelijk te onthouden is voor uw klanten.
Domeinnaam te koop S4HHosting.
Wie is domeinnaam eigenaar? Wat is een domeinnaam extensie? Hoe kan ik een domeinnaamn kopen? Een domeinnaam kopen of verkopen. Is de domeinnaam nog vrij? De domeinnaam prijs vergelijken. Domein en Webhosting. Ik wil een domeinnaam checken. Domeinnaam info bij K.v.K.
Q: Domeinnaam bezet.
Q: Domeinnaam bezet. Ik wil namelijk een domeinnaam kopen en deze is echter al bezet. De eigenaar van deze domeinnaam heeft 50 domeinnamen gekocht om door te verkopen. Is dit eigenlijk wettelijk, zomaar een naam van iemand gebruiken? 11 december 2006, 1919: 2.
Domeinnaam kopen Domeinnaam registreren Webhero.
Een domeinnaam kan je niet kopen maar moet je registreren. Door een domeinnaam te registreren bekom je een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Kies je voor een Webhero website dan moet je zelf geen domeinnaam registreren. De kosten van de domeinnaam zitten dus in de prijs!
Domeinprijs Webnode.
Nadat je betaling is ontvangen, krijg je een voucher voor een jaar lang gratis domeinregistratie. Je kan de voucher gebruiken om een domeinnaam te registreren, om je bestaande domein naar Webnode over te dragen of om je bestaande domeinnaam toe te voegen met behulp van DNS-gegevens.
Waarom het de moeite loont je eigen domein aan te kopen Thomas Vanhoutte.
Iedereen heeft de mogelijkheid om honderden en zelfs duizenden domeinnamen aan te kopen, gaande van VoornaamAchternaam.be tot MijnBedrijf.be. Domeinnamen die kort zijn en betekenis hebben, zoals gratis.be of woordenboek.be, hebben een grote waarde, maar de belangrijkste domeinnaam is je eigen VoornaamAchternaam.be; en dat zijn de soort domeinnamen waar ik het wil over hebben in deze post.
Domeinnamen, merken en handelsnamen, soms gelijk, maar niet hetzelfde. Detailhandel in Vlaanderen.
Hoe optreden tegen het gebruik van jouw naam door een derde? Kan je als merkhouder elke domeinnaam opeisen waarin je merk terug te vinden is? Wat met namen die slechts enkele letters afwijken van jouw handelsnaam of merk? Hoe kunnen conflicten rond namen geregeld worden? Om een antwoord te krijgen op deze en vele andere vragen, organiseren we een interactieve sessie met advocaat Tom Heremans, partner bij CMS De Backer en gespecialiseerd in merkenrecht, reclame en elektronische handel.Deze sessie is niet te missen voor iedereen die naamsverwarring wil vermijden of zich ertegen wil beschermen. Meer informatie en inschrijven.: 25 februari 2016. VAC Virginie Loveling. Bekijk op kaart. 4000, per persoon. Agentschap Innoveren Ondernemen. E-commerce in Belgium 2013. Voor het derde jaar op rij organiseerde Comeos een online studie omtrent de evolutie van e-commerce. In deze studie meer info m.b.t.: Current online shopping behaviour. E-commerce trust attitude. De shift in retail. 165 slides onversneden data over online kopen, online onderzoeken, smartphones en het gebruik ervan binnen retail, digitale en fysieke winkels.

Contacteer ons