Meer resultaten voor verkoop je domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop je domeinnaam
 
Een domeinnaam doorverkopen.
Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Vanuit marketing en commercieel standpunt heeft dit drie voordelen.: het bereiken van een doelpubliek dat interesse heeft in je product en dus wellicht zal leiden tot een hogere verkoop-conversie. het ontstaan van een perceptie bij de gebruiker dat de bezochte website binnen haar niche toonaangevend is. Een mooi voorbeeld hiervan is de marketingstrategie van de website Download.com. De website dankt haar referentie-status binnen de niche van het downloaden van software voornamelijk aan haar generieke domeinnaam.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
bestaan er modelcontracten voor de verkoop van een domeinnaam? Berichten: 324 Reputation: 0. 2, 5 jaar 7 maand geleden 14 aug 2012 1955.: je maakt een overeenkomst op waarbij de WG overeenkomt om X.XXX euro te betalen voor de overdracht van de domeinnaam.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Ben je toch vergeten je domeinnaam te registreren en iemand anders heeft deze weggekaapt? Probeer je domeinnaam dan terug te winnen bij DNS.be via een klachtprocedure. Je domeinnaam tijdig laten vernieuwen en registreren is de beste remedie tegen het verlies van je domeinnaam.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Als je wilt deelnemen in een veiling voor een domeinnaam, heb je verschillende opties voor het vermelden van je domein. Wanneer je je lidmaatschap hebt aangeschaft, kun je kiezen voor een eenvoudige en gratis vermelding. Je kunt ook geavanceerde functies eraan toevoegen om de zichtbaarheid van je domein te vergroten.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
De verkoop uitbesteden. Als je ervoor kiest om de onderhandelingen door andere mensen of bedrijven uit te laten voeren, kun je kiezen voor partijen als SEDO en Undeveloped van AZS, die een standaard landingspagina en bemiddeling van de prijs en betaling voor je regelen. Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Adverteermogelijkheden SedoMLS Showcases: Verkoop domeinen sneller. Know-How Waarom investeren in een betere domeinnaam? Lees hier wat andere bedrijven en personen bereikt hebben door de aankoop van de perfecte domeinnaam! com Featured TLD of the month. Domeinnaam parkeren Verdien geld met ongebruikte domenen.
Domein Shop.
U bevindt zich hier: Home. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein.

Contacteer ons