Zoeken naar domein doorverwijzen naar ander domein

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein doorverwijzen naar ander domein
 
Hoe stuur ik mijn website of domeinnaam door? Antagonist Help.
DNS als een geheel is erg complex, maar het aanpassen van bijvoorbeeld het IP-adres waar jouw domein naar verwijst is verrassend simpel. Hoe je dit kunt doen voor een domeinnaam die aan een webhostingpakket is verbonden, kan je terugvinden op deze pagina.: Het beheren van DNS-records op een webhostingpakket. Hoe je dit kunt doen voor een losse domeinnaam, zonder webhostingpakket, kan je terugvinden op deze pagina.: Het beheren van DNS-records voor een losse Alles-in-1 domeinnaam. Doorsturen op basis van Nameservers. Als alternatief voor het aanpassen van specifieke DNS records is het ook mogelijk om de volledige DNS zone, welke bestaat uit alle DNS gegevens voor jouw domeinnaam, door een andere partij af te laten handelen. Dit doe je door bij de registry door te geven dat een externe set Nameservers verantwoordelijk is voor jouw domeinnaam. Om het voorbeeld uit de DNS record-sectie hierboven te lenen; als het aanpassen van een DNS record overeen komt met het wijzigen van een vermelding in het telefoonboek, dan is het aanpassen van de Nameservers het aanwijzen van een ander telefoonboek waarin men jou kan terugvinden.
Instellen van een domeinforward.
Op de volgende pagina kies je voor forward instellen om de opties voor het instellen van een een domeinomleiding te openen. Met de externe forward kan je je domein naar ieder internetadres bij een online dienst, andere provider of naar een adres in een ander STRATO pakket laten verwijzen.
Domeinnaam doorsturen naar een extern gehoste website Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Domeinnaam registreren Je eigen domeinnaam: in 1 minuut aangevraagd. Domeinnaam verhuizen Haal meer uit je domeinnaam: verhuis m naar Hostnet. E-mail E-mail voordelig én eenvoudig met je eigen domein. Of je nu een beginner of een ervaren websitebouwer bent: bij Hostnet maak jij in no-time je eigen website.
Ik wil mijn domeinnaam doorlinken naar een andere website Powered by Kayako Resolve Help Desk Software.
Binnen DirectAdmin kan je ook een Site Redirection instellen. Hiermee kan je het gehele domein maar ook een bepaalde map laten doorsturen naar een andere website. Wanneer je een tweede domein hebt kan je die ook laten doorlinken naar je hoofd domein d.m.v.
Domeinnaam doorverwijzen naar andere servers/locaties Helpdesk.
Zie meer Domeinnaam doorverwijzen naar andere servers/locaties. Een domeinnaam kan doorverwezen worden naar andere servers/locaties op het internet. Bij mijndomein.nl kun je het domein op een aantal manieren doorverwijzen. Dit hangt af van wat het betreffende pakket als optie biedt en of je nog andere domeinen bij hetzelfde mijndomein.nl account tot je beschikking hebt. Domeinnaam, E-mail en Webhosting pakketten. Alle domeinen met een Domeinnaam, E-mail of een Webhosting pakket kunnen doorverwezen worden via.: Een alias kan alleen gebruikt worden als een ander domein onder hetzelfde mijndomein.nl account een Webhosting pakket bevat.
Een domein doorverwijzen Domeinen GoDaddy Help BE.
Contact 24/7 support in het Engels 078 48 20 46. Een domein doorverwijzen. Als je account meer dan zes domeinen heeft, krijg je de Lijstweergave te zien. Die ziet er zo uit. Volg de instructies voor Manually forward or mask your domain or subdomain. Als je een domeinnaam doorverwijst, kun je bezoekers voor je domeinnaam automatisch omleiden naar een andere locatie op het web.
Hoe kan ik een domein of URL forward instellen?
We gaan er hier vanuit dat uw domeinnaam uwdomein.be is en dat u het Van veld leeg laat en de bovengenoemde optie aanvinkt. b Naar: vul het bestemmingsadres in bijv. u wilt uw domein doorverwijzen naar uw webruimte bij uw internetprovider.
Een domein doorsturen / doorverwijzen D-Hosting.
Domeinen: Een domein doorsturen / doorverwijzen. Een domeinnaam kan op verschillende manieren worden doorverwezen naar een andere domeinnaam of een specifieke map hiervan. Wilt u uw domein laten doorsturen/verwijzen naar een ander domein? Neem dan gerust contact op met onze Helpdesk en geef aan welke van onderstaande mogelijkheden u wilt laten toepassen.:

Contacteer ons