Meer resultaten voor domein kopen en verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein kopen en verkopen
 
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen. Op Facebook zijn er 2 groepen waar je je eigen domeinnaam te koop kunt aanbieden of kunt bieden op andere domeinnamen. Via Domein24 of Domeinnamen Handel kun je direct aan de slag. Wat zijn jouw ervaringen? Heb jij zelf wel eens een domeinnaam verkocht en ging het goed? Wij horen jouw ervaringen graag in de comments. Claim je unieke plek op internet. Bekijk of jouw domein nog beschikbaar is.
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
Plaats je een geparkeerd domein bij een dienst als Sedo, dan zorgen zij voor de hosting, de advertenties en de mogelijke verkoop van de naam. Je hoeft dus zelf geen website meer op te zetten. Tip: zulke diensten geven ook de mogelijkheid om de metatags, titel en advertenties van een geparkeerde domeinnaam aan te passen.
Een domeinnaam doorverkopen.
De domeinnaam is nu eigendom van de aankoper. Aarzel niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Domeinnaam.com Vragen Kan ik een domeinnaam doorverkopen? 1999 2018 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Deelname aan een domeinveiling heeft zo zijn eigen regels, dus bekijk zeker onze pagina Veilingen veelgestelde vragen voor meer details over het proces. Waarom zou ik GoDaddy moeten inschakelen voor het kopen en verkopen van mijn domeinen? GoDaddy biedt een reeks voordelen wanneer je ervoor kiest om je domein via ons de kopen of te verkopen.
Domeinnaam verhandelen Trade.
Dan kan u proberen om die domeinnaam te kopen. Via een trade kan u dan eigenaar worden van die domeinnaam, nadat u een akkoord met de huidige eigenaar heeft. Een trade opstarten? Voor een be of eu domeinnaam is het opstarten van een trade eenvoudig. Wil u een domeinnaam overkopen? Of wil u een domeinnaam verkopen? Dan kan hebt u een betrouwbare makelaar nodig die u met raad en daad bijstaat.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen. Ons ervaren brokerteam is er voor u en werkt betrouwbaar, betrokken en gegarandeerd discreet. Ieder domein is anders. De hamvraag voor zowel koper als verkoper is daarom: wat mag een domein kosten? Onze professionele en met feiten onderbouwde rapporten geven snel duidelijkheid voor één domein of domeinportfolio's. Perfect en veilig voor zowel koper en verkoper: een betrouwbare trustservice zorgt voor een gegarandeerd veilige overdracht van de overeengekomen prijs en de technisch correcte overdracht van het domein. Op dit moment komen er honderden nieuwe generieke domeinextensies gTLD's' op de markt. Tijdens de Sunrise-fase" kunt u bij ons de nieuwe domeinextensies al leren kennen nog voordat ze openbaar verkrijgbaar zijn. Kosteloze en aantrekkelijke extra features voor registrars, WHOIS-zoekpagina's, domeinbloggers en webmastergeörienteerde pagina's. Meteen aanmelden dus! Volledig afgestemd op de behoeften van domeinkopers en verkopers. Klantenservice in 25 talen, waaronder Nederlands. Persoonlijke dienstverlening door professionals met jarenlange ervaring. Transparante prijzen en aantrekkelijke condities. Internationaal meervoudig bekroond platform. Meer over onze domeinservices Nu contact opnemen. Nu domeinen kopen.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Elke handel in domeinnamen was dan ook onmogelijk. Sinds 15 oktober 2002 werd de overdracht wel mogelijk persbericht vzw DNS.BE en steeg het aantal domeinregistraties sterk en namen ook de transacties in domeinnamen toe grafiek. Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen.

Contacteer ons