Meer resultaten voor domein kopen en verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein kopen en verkopen
 
Plaatsen waar je sites kan kopen/verkopen.
SEDO: Van oorsprong Duitse domein en website veilingsite. Momenteel zowat dé internationale online domein en website marktplaats. DOMEINMARKTPLAATS: Forum waar mensen gratis domeinen kunnen kopen en verkopen. KAPAZA DOMEINEN: Ook op gewone zoekertjes sites vind je meestal een afdeling waar je domeinnamen en websites kan kopen.
Een domeinnaam doorverkopen.
De domeinnaam is nu eigendom van de aankoper. Aarzel niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Domeinnaam.com Vragen Kan ik een domeinnaam doorverkopen? 1999 2018 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Waarom zou ik GoDaddy moeten inschakelen voor het kopen en verkopen van mijn domeinen? GoDaddy biedt een reeks voordelen wanneer je ervoor kiest om je domein via ons de kopen of te verkopen. We hebben een uniek veilingaanbieder verificatieproces dat de koper én verkoper beschermt tegen frauduleuze activiteiten.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Geef uw domeinen een toppositie op onze marktplaats: als Homepage of Categorie showcase ontvangt uw domein de maximale belangstelling van kopers. Exclusief voor Sedo-klanten: ons globale verkoopnetwerk met meer dan 650 internationale partners voor maximaal bereik en driemaal snellere verkopen.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Elke handel in domeinnamen was dan ook onmogelijk. Sinds 15 oktober 2002 werd de overdracht wel mogelijk persbericht vzw DNS.BE en steeg het aantal domeinregistraties sterk en namen ook de transacties in domeinnamen toe grafiek. Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen.
Domeinnaam kopen en verkopen? Te koop 2dehands.be.
Domeinnamen / Websites. Domeinnaam kopen en verkopen? 164 x bekeken sinds 24 juni 2018. 1 van 1. Domeinnamen / Websites Website.: Wij bieden een apart platform voor verkoop en aankoop van domeinnamen! U kunt ons ook contacteren voor vragen over verkoopovereenkomsten, intellectuele eigendom, procedures, advies.,
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.

Contacteer ons