Meer resultaten voor domeinnaam verkopen hoe

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen hoe
 
Domeinnaam verkopen om welk reden dan ook? Lees eerst dit!
Meer over het verkopen van uw domeinnaam met behulp van Hostingbaas, leest u op deze pagina. Zo leest u op deze pagina waarom u een domeinnaam kunt overdragen met behulp van Hostingbaas, maar ook hoe domein verkopen bij Hostingbaas werkt.
Domeinnaam verhandelen Nomeo.
Heb je de ideale domeinnaam op oog? Dan kan je proberen een akkoord te bereiken met de huidige eigenaar om die over te kopen. Wil je zelf een domeinnaam overkopen of verkopen, maar is niet helemaal duidelijk hoe dat in zijn werk gaat?
domeinen verkoop webdomeinen je domeinnaam verkopen.
Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we je 3 manieren uit om je domeinnaam te verkopen.
Je webshop domeinnaam, is die beschermd? SendCloud blog.
In deze blogpost leggen deJuristen uit hoe het zit. Hoe zit het met vergelijkbare domeinnamen? Misschien is het je al eens overkomen, je hebt een domeinnaam geregistreerd en verkoopt producten of diensten via deze website. Je merkt dat een andere ondernemer dezelfde producten of diensten verkoopt onder een vergelijkbare webshop domeinnaam. Dat risico is groter geworden met de komst van nieuwe topleveldomeinen. Naast de bestaande domeinextensies zoals com of nl, worden er namelijk sinds 2014 steeds meer extensies toegelaten. Denk bijvoorbeeld aan shop, clothing of amsterdam. Als jij kleding verkoopt onder de domeinnaam kledingwebshop.nl, mag iemand anders dan ook kleding verkopen onder de naam kledingweb.shop?
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
Heeft u een korte nl-domeinnaam die u niet gebruikt en wilt verkopen? Dan bieden wij graag uw nl-domeinnaam voor verkoop aan. Lees de voorwaarden en bied uw domeinnaam gratis aan. Domeinnaam te koop aanbieden. Waarom zoeken wij nl-domeinnamen die te koop zijn? Veams is een naamcreatiebureau, in opdracht van klanten creëren wij Benelux merknamen voor bedrijf, product of dienst. Een van de voorwaarden voor de keuze van een nieuwe merknaam is vaak dat de domeinnaam mét nl-extensie beschikbaar is. Omdat vele geregistreerde nl-domeinnamen niet meer gebruikt worden horen wij graag of uw nl-domeinnaam te koop is. Hoe bieden wij uw nl-domeinnaam aan?
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Voorbeeldje van hoe een Nederlandse grote domeinhandelaar de verkoopwaarde van zijn gestockeerde domeinen berekend.: Het aantal spontane bezoekers op deze domeinnaam bedraagt circa 20 per dag. Dat zijn circa 7300 spontane bezoekers per jaar. Als van elke honderd mensen er eentje een videocamera koopt zult u dus 73 extra. videocameras per jaar verkopen door deze domeinnaam.
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
Een cybersquatter registreert domeinnamen die identiek zijn aan onder meer bekende en geregistreerde merknamen of handelsnamen, louter met het doel de merknaamhouder of de handelaar te schaden of om de domeinnaam tegen een enorme winstprijs te verkopen. Cybersquatting kan, afhankelijk van het specifieke geval, een wederrechtelijke" registratie" zijn in de zin van van artikel 10 de Algemene Voorwaarden van DNS BE én van de Wet van 26 juni 2003 betreffende het wederrechtelijk registreren van domeinnamen.
Hoe je domeinnaam verkopen? domeinnaam verkopen te koop.
Hoe je domeinnaam verkopen? Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. Je hebt een domeinnaam geregistreerd en aangekocht, maar om één of andere reden wil je deze nu graag verkopen aan iemand anders?

Contacteer ons