Meer resultaten voor domeinnaam verkopen nederland

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen nederland
 
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiƫle prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Om je aan te kunnen melden, moet je een jaarlijks GoDaddy Veilingen lidmaatschap voor 499, per jaar aanschaffen. Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen., Logo's' en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Bron: Zetetic is een onafhankelijk bedrijf op het gebied van domeinnaam wederverkoop marktonderzoek en beoordeling.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
de waarde van domeinnamen kun je lezen op DNsales.nl.
Een bekende domein veilingsite is Sedo waar men domeinen kan kopen als verkopen. De inschrijving is gratis. Commissie voor een verkoop is 15-20% van de verkoopprijs. Een goede registrar van domeinnamen in Nederland is Versio waar men voor een paar euro een domeinnaam kan registreren.
Home WebsitesTeKoop WebsitesTeKoop.
Mooi premium domeinnaam! Hebben er tijdelijk een affiliate webwinkel opgeplaatst. Bied nu mee op dit domein met vele verdienmogelijkheden. Internet Business 23 maart 2018. Doe-het-zelf Marketing is een kennisbank met tips voor de doe-het-zelf marketeers. De website is in 2016 ontwikkeld. De basis ligt er, het kan. Domeinnamen 29 maart 2018. goede naam voor een webshop paarden. Domeinnamen 21 maart 2018. goede naam voor een webshop paarden. Domeinnamen 21 maart 2018. Sterke naam voor de bionische markt! Bekijk alle advertenties. Dating, Vrouwen en Liefde 249. Eten Drinken 241. Inkomen, Wonen en Beleggen 224. Internet Business 338. Nieuwssites en Startpagina's' 93. Overige Sites 4972. Persoonlijke Groei 51. Schrijven en spreken 14. Techniek, Auto's' en Motoren 150. Theater, Muziek, Kunst en Cultuur 40. Thuis Familie 30. Vrije tijd 75. Leer meer over de kracht van domeinnamen. Wordt binnen no-time expert met behulp van onze webinars. Hulp nodig met het verkopen van je domeinnamen?
De waarde van domeinnamen.
De nieuwe bedrijfsnaam als ik mijn domeinnaam zou verkopen, zou dus strategisch veel beter zijn, een echte aanwinst voor het huidige bedrijf ze hoeven hun bedrijfsnaam'Rood' dus niet te veranderen, alleen maar het achtervoegsel en het zou hun merk versterken.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Met onze domeinservices begeleiden wij u bij al uw wensen rondom domeinnamen. Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.

Contacteer ons