Zoeken naar domeinnaam verkopen nederland

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen nederland
 
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiƫle klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen. De regels met betrekking tot de verkoop van domeinnamen kunnen wel verschillen per domeinextensie. Omdat de overdracht van een domeinnaam niet zonder wederzijdse medewerking is terug te draaien, is het verstandig om, zeker bij grotere bedragen, een contract op te stellen of een escrow-dienst in te schakelen, om oplichting te voorkomen. Tijdens de verkoop zal de houder van de domeinnaam gewijzigd moeten worden. Dit verloopt meestal door middel van een verhuizing of interne push. Voor sommige extensies, zoals com en net, geldt dat een domeinnaam een x-aantal dagen geregistreerd moet zijn, voordat hij overgedragen kan worden. Contact Hosting in Nederland, 2013-2018.
De waarde van domeinnamen.
Durf te investeren in de domeinnaam van je dromen, de domeinnaam die het beste past bij je business! De domeinnaam kan bijdragen aan meer bezoekersmeer verkopen. De domeinnaam houdt zijn waarde als deze ook de ideale domeinnaam is voor een reeks andere mensen en bedrijven.
Domein registreren Domein Shop.
U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en Belgiƫ. Bij meer dan 100 domeinnamen krijgt u automatisch korting op de registratie en verlenging van al uw domeinnamen. Wij bieden u veel verschillende betaalmethodes aan die bijna allemaal real-time verwerkt worden. Bij betaling via iDeal, PayPal, MrCash/Bancontact, MoneyBookers, PaySafeCard en uw online portemonnee wordt uw bestelling binnen vijf minuten na betaling verwerkt. Betaling via een bank overschrijving is ook mogelijk. Real-time domein registratie. Als u voor de registratie van uw domeinnaam met iDeal, PayPal, MrCash/Bancontact, MoneyBookers, PaySafeCard of met uw online portemonnee betaalt dan wordt uw domeinnaam real-time geregistreerd. Gratis real-time nameserver en DNS beheer. U kunt op ieder gewenst moment geheel gratis en real-time de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren. Gratis domeinnamen pushen/over dragen naar een andere gebruiker van Versio. U kunt geheel gratis en real-time uw domeinnaam over dragen naar een andere gebruiker van Versio. Mocht u uw domeinnaam dus ooit willen verkopen, dan kunt u de koper een account laten aanmaken bij Versio zodat u het domein kunt overdragen naar de koper.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen., Logo's' en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Bron: Zetetic is een onafhankelijk bedrijf op het gebied van domeinnaam wederverkoop marktonderzoek en beoordeling.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Met onze domeinservices begeleiden wij u bij al uw wensen rondom domeinnamen. Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we je 3 manieren uit om je domeinnaam te verkopen.

Contacteer ons