Resultaten voor domeinnaam verkopen welke prijs

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen welke prijs
 
Wat is de waarde van een domeinnaam? Marketingfacts.
videocamera's' per jaar verkopen door deze domeinnaam. Stel dat u per camera EUR 150, verdient, dan maakt u door deze domeinnaam een. jaarlijkse extra winst van EUR 10950. Stel dat u een bedrag leent en daarmee een domeinnaam koopt. Dan zult u rente.
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet.
De registratie van een nl-domein kost tussen de 10 en de 40 euro per jaar. De exacte prijs hangt af van de kosten die de provider, die de registratie voor u aanvraagt, rekent. Voor een com-domein bent u ongeveer hetzelfde kwijt. Hoe gering de investering ook is, een gewilde domeinnaam kan gemakkelijk 50 tot 100 keer het geïnvesteerde bedrag opbrengen.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Benader andere partijen die een gelijkaardig project hebben, en bied hen de domeinnaam aan. Hebt u nog geen website op deze domeinnaam, maak dan een zogenaamde parkeerpagina" aan, met de vermelding dat de domeinnaam te koop is. Via gespecialiseerde veilinghuizen zoals Sedo.com kan u uw domein openbaar laten verkopen.
Domeinnaam verkopen prijs Webwinkel Forum.
Re: Domeinnaam verkopen prijs. 11 november 2014. Om welke domeinnaam en extentie nl/.com etc gaat het precies? Handleiding voor de opzet van een WooCommerce webshop. Deel 2: Producten versturen en verzendkosten berekenen binnen WooCommerce. Berichten: 210 Lid geworden op: 31 januari 2012. Re: Domeinnaam verkopen prijs.
Domeinnaam verhandelen Trade.
Welke domeinnaam kiezen? Sponsoring gratis domeinnaam. Domeinnaam verhandelen Trade. Veel domeinnamen registreren. Domeinnaam verhandelen Trade. Is de domeinnaam die u wenst al door iemand anders geregistreerd? Dan kan u proberen om die domeinnaam te kopen. Via een trade kan u dan eigenaar worden van die domeinnaam, nadat u een akkoord met de huidige eigenaar heeft. Een trade opstarten? Voor een be of eu domeinnaam is het opstarten van een trade eenvoudig. Wil u een domeinnaam overkopen? Of wil u een domeinnaam verkopen?
Domeinnaam kopen of verkopen.
Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen.

Contacteer ons