Meer resultaten voor je domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     je domeinnaam verkopen
 
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Vanuit marketing en commercieel standpunt heeft dit drie voordelen.: het bereiken van een doelpubliek dat interesse heeft in je product en dus wellicht zal leiden tot een hogere verkoop-conversie. het ontstaan van een perceptie bij de gebruiker dat de bezochte website binnen haar niche toonaangevend is. Een mooi voorbeeld hiervan is de marketingstrategie van de website Download.com. De website dankt haar referentie-status binnen de niche van het downloaden van software voornamelijk aan haar generieke domeinnaam. Vóór eind 2002 was het niet toegestaan een be-domeinnaam over te dragen. Elke handel in domeinnamen was dan ook onmogelijk. Sinds 15 oktober 2002 werd de overdracht wel mogelijk persbericht vzw DNS.BE en steeg het aantal domeinregistraties sterk en namen ook de transacties in domeinnamen toe grafiek. Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Je kan dat gebruiksrecht overdragen" trade aan je WG. Indien jij destijds de domeinnaam registreerde voor je werkgever maar jij dus als domeinnaamhouder staat opgegeven kan de WG een procedure starten om de domeinnaam op te eisen. Berichten: 324 Reputation: 0.
Een domeinnaam doorverkopen.
Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Om je aan te kunnen melden, moet je een jaarlijks GoDaddy Veilingen lidmaatschap voor 499, per jaar aanschaffen. Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen., Logo's' en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Bron: Zetetic is een onafhankelijk bedrijf op het gebied van domeinnaam wederverkoop marktonderzoek en beoordeling.
Domeinnaam verkopen? Simpel en snel een zeer groot bereik.
Vul hieronder je emailadres in om je wachtwoord te resetten. Je domeinnaam verkopen is heel eenvoudig. Om je domeinnamen te kunnen verkopen, hebben wij wat gegevens van jou nodig. Wij gebruiken deze gegevens alleen om het verkoopbedrag naar je over te maken.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Wanneer is het het waard een domeinnaam te verkopen.: een domeinverkoop is altijd de moeite waard! De jaarlijkse registratiekosten zijn meestal laag, de winst en verkoopkansen bij Sedo groot! Als u uw domein, voorheen gebruikt voor een campagne, niet meer nodig hebt.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Leestijd 2 min uten. Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we je 3 manieren uit om je domeinnaam te verkopen.
Domein Shop.
U bevindt zich hier: Home. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein.

Contacteer ons